unsplash-min

Systemutvecklare för ett längre uppdrag

För att matcha den perfekta kandidaten till detta uppdrag söker vi dig, en senior systemutvecklare med en gedigen erfarenhet inom C#/.NET och en passion för att arbeta med trafikinformationssystem för järnvägar.
Ditt uppdrag kommer vara på heltid och sträcka sig från 2023-12-11 till och med 2024-09-30, med möjlighet till förlängning upp till 2025-09-30.

I rollen kommer du att vara en nyckelspelare i Trafikverket ITs team och ansvara för systemutveckling och arkitekturarbete.
Dina dagliga uppgifter kommer inkludera att analysera krav, skapa kostnadsuppskattningar och implementera nya samt ändrade funktioner.
Du kommer att samarbeta nära med teamledare och övriga teammedlemmar för att säkerställa att projektet rullar smidigt.

För att vara den perfekta matchen bör du ha minst 9 års erfarenhet av systemutveckling i C#/.NET, samt minst 3 års erfarenhet av både WPF och WCF.
Din kunskap om infrastruktur inom transportsystem, särskilt järnvägar, och dess olika komponenter kommer vara avgörande. Med minst 3 års erfarenhet av micro services och förmågan att driftsätta applikationer i Linux-miljöer kommer du att vara redo att ta dig an de utmaningar som uppdraget innebär.

Så om du är redo att ta klivet in i detta spännande uppdrag och har de nödvändiga färdigheterna och erfarenheterna, registrera dig idag och få tillgång till en möjlighet att göra verklig skillnad inom trafikinformation för järnvägar!

Open chat
Hej vill du komma i kontakt med oss?