Vi på Soros söker en lönespecialist till kund för ett längre uppdrag!

Är du en erfaren lönespecialist som brinner för att säkerställa att löneprocesser fungerar felfritt och effektivt? Vill du arbeta i en dynamisk och professionell miljö där du får möjlighet att utvecklas och ta nästa steg i din karriär? Då kan detta vara den perfekta rollen för dig!

Om rollen: Som lönespecialist hos vår kund kommer du att spela en central roll i företagets lönehantering. Ditt huvudansvar blir att säkerställa att lönerna för företagets anställda hanteras korrekt och i enlighet med gällande lagar och regler. Du kommer att arbeta med hela löneprocessen, från att registrera nyanställda och uppdatera anställningsuppgifter, till att genomföra lönekörningar och hantera rapportering till myndigheter och pensionsbolag.

Du kommer också att ansvara för att kontinuerligt förbättra och effektivisera löneprocesserna, samt för att säkerställa att vår kund följer alla relevanta svenska lagar och föreskrifter inom arbetsrätt och lön. Vidare kommer du att arbeta nära HR-avdelningen och andra avdelningar inom företaget för att säkerställa en smidig och samordnad process.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Lönehantering: Ansvar för hela löneprocessen, inklusive registrering av anställda, manuella lönekörningar, uppföljning och avstämning av löner, samt hantering av löneutbetalningar och rapportering av arbetsgivardeklarationer.
  • HR-administration: Hantera HR-relaterade administrativa uppgifter såsom rapportering, kontroller, finansiering, datainstämningar och revisioner.
  • Kundkontakt: Samarbeta nära med vår kunds outsourcade löneleverantör för att säkerställa korrekt och effektiv lönehantering.
  • Processförbättring: Arbeta med att förbättra och effektivisera befintliga löneprocesser och HR-rutiner, samt driva förändringsprocesser, såsom digitalisering och införande av nya regler.
  • Support och rådgivning: Ge stöd och vägledning till HR-avdelningen, svara på frågor och hjälpa till att lösa problem relaterade till löner och HR-administration.
  • Rapportering och uppföljning: Utveckla och underhålla information i företagets HR-system och portal, samt säkerställa att all rapportering sker korrekt och i tid.

Vi söker dig som:

  • Har minst 3 års erfarenhet som lönespecialist och är väl insatt i hela löneprocessen.
  • Har djup kunskap om svenska arbetsrättsliga regler och lagar, särskilt inom lön.
  • Är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Har erfarenhet av att arbeta med löne- och HR-system, såsom SAP, Workday eller Service Now.
  • Har goda kunskaper i MS Office-paketet, särskilt Excel.
  • Är självgående, strukturerad och noggrann i ditt arbete.
  • Är serviceinriktad med en god förmåga att samarbeta och bygga relationer med kollegor och kunder.

Vad vi erbjuder: Vi erbjuder en långsiktig och utvecklande roll hos en av våra kunder, där du får möjlighet att arbeta i en professionell och stödjande miljö. Du kommer att bli en del av ett dedikerat team där din insats verkligen gör skillnad, och där du får möjlighet att utvecklas inom både lön och HR. Rollen är perfekt för dig som söker utmaningar och vill bidra till att skapa en effektiv och smidig lönehantering.

Ansökan: Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig och få veta mer om hur du kan bidra till vår kunds framgång.

Open chat
Chat With Us
Hej vill du komma i kontakt med oss?