Img_model

Business controller – Verksamhetscontroller

Till vår kund söker vi en erfaren och kompetent kandidat i rollen som Business controller/Verksamhetscontroller. Hos vår kund kommer du mötas av många spännande och utmanande frågor och i din roll som Business Controller ska du arbeta med att följa upp och analysera utfall och avvikelser mot budget, driva, utveckla processer samt säkerställa att ledningen får tillgång till relevant rapportering och underlag för att kunna fatta beslut. Du förväntas jobba för proaktiv och kontinuerlig utveckling, kvalitetssäkring och effektivisering av processer och rutiner.

Arbetsuppgifter

•        Leda utvecklingen av processer

•        Utbildning och rådgivning inom verksamhetstsyrning

•        Kravställa rapportering från övriga organisationen samt säkerställa att projektorganisationen följer och arbetar enligt givna direktiv, processer, rutiner, riktlinjer och arbetssätt.

•        Löpande uppföljning och rapportering

•        Operativ uppföljning av utfall, affärsplan, budget och prognos

•        Ansvara för projektuppföljningen

•        Vara delaktig i bokslutsarbetet

Du har en universitets- eller högskoleexamen inom ekonomi/finans/civilingenjör och vi tror att du har minst 5 års erfarenhet av business controlling med bred kunskap inom uppföljning och rapportering.

Vidare är du en god kommunikatör och är flytande i svenska och engelska.

Som person är du analytisk, strukturerad och driven och du gillar att analysera siffror och använda olika IT-verktyg för att göra detta. Avancerade kunskaper inom excel är ett krav.

Du vill gärna växa i rollen och tar gärna för dig av nya arbetsuppgifter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Open chat
Chat With Us
Hej vill du komma i kontakt med oss?