Match

Områden vi rekryterar inom

Vi hjälper bolag att hitta kvalificerad personal med rätt Matchning

EKONOMER

Inom ekonomi och finance har man möjlighet att ha hela världen & branscher som sitt arbetsfält, men vi ska se till att du hamnar rätt, på rätt ställe för dig. Ekonomer finns inom alla branscher på arbetsmarknaden och arbetsuppgifterna kan se olika ut beroende på inriktning. Tveka inte att skicka in en spontan ansökan!

Gemensamt för de flesta ekonomer är att de analyserar och utvärderar ekonomiska resultat. Ekonomer kan arbeta i intresseorganisationer men också i stat och kommun. VI är alltid på jakt efter kvalificerade ekonomer. 

IT

AI, digitalisering förändrar vår interaktion med finansiella tjänster radikalt så att vi kan maximera vår vinst till lägsta kostnad och maximal effektivitet. Vi står inför ett paradigmskifte.

VI söker IT säkerhetsanalytiker, UX designers, IT projektledare, Scrum master, software developers,  affärsutvecklare, business analyst m.fl.

INGENJÖRER

Snabb teknisk utveckling och omställning gör att efterfrågan på ingenjörer är mycket hög på arbetsmarknaden samtidigt som det råder en stor kompetensbrist. Vi söker civilingenjörer inom elektronik, maskinteknik, bygg- och anläggningsingenjörer, fastighetsingenjörer, järnvägsingenjörer, fordonsingenjörer, processingenjörer samt miljöingenjörer.

Administration/Kundservice

Vill du jobba med kundservice och administration? Ett perfekt jobb för dig som trivs med kundkontakt och gillar breda kontaktytor. Skicka gärna in en spontan ansökan.

Vill du veta mer om oss?

Open chat
Chat With Us
Hej vill du komma i kontakt med oss?