Handshaking

HR – partner Sthlm Söderort

Åt kund, växande koncern inom redovisning och lön, söker vi en HR-Ansvarig. 

Kunden söker en ambitiös person som vågar ta plats och bidra med sina idéer och visioner. Den utlysta tjänsten är en helt ny roll i bolaget och det krävs därför en proaktiv och initiativtagande approach. Kunden är en etablerad redovisnings- och lönebyrå i Stockholm med 25 anställda och befinner sig i en gedigen tillväxtresa. Just därför tror vi att du kommer att få utrymme till att bidra, utveckla och förbättra bolagets HR-avdelning. En ypperlig möjlighet för dig som vill ta nästa steg i karriären till en bredare och större ansvarsroll. 

Dina arbetsuppgifter innebär att arbeta brett med alla förekommande uppgifter på en HR-avdelning. Allt från rekrytering, arbetsmiljö, arbetsrätt till att implementera HR-processer. Utifrån verksamhetens behov vara rådgivande och ge stöd till chefer i HR-relaterade processer och medarbetarfrågor. Tjänsten innebär regelbunden kontakt med verksamheten varför det är viktigt att du har ett utåtriktat och ödmjukt förhållningssätt samt att du kan ta dig an olika frågeställningar på ett självständigt sätt.

Du kommer att få vara med och bidra till utvecklingen i ett expansivt bolag genom att bidra till att utveckla HR-arbetet och implementera processer samt skapa din egen roll.  För rätt person erbjuds en chans att komma in i en framgångsrik verksamhet och att utvecklas tillsammans med bolaget. Kunden har kontor i Sverige, Norge och Polen och du kommer ha ett tätt samarbete med HR på huvudkontoret i Norge.

Arbetsuppgifter

• Rekrytering A-Ö

• Employer branding

• On-/off-boarding

• Personaladministration och personalfrågor

• Medarbetarundersökningar

• Diverse rapporter

• Samverka i HR frågor och annat administrativt arbete

• Bidra till det fortsatta utvecklingsarbetet av HR-processer och ta fram handböcker.

Vi söker dig som har relevant högskoleexamen (kandidatexamen som lägst) med inriktning mot HR eller personalvetenskap/beteendevetenskap. Du har minst 1 års erfarenhet av att ha jobbat inom HR.

Vidare har du mycket god förmåga att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift.

Förutom god kommunikativ förmåga behöver du vara en serviceinriktad lagspelare som är prestigelös och kan arbeta med både ”högt och lågt”. Du trivs att arbeta tillsammans med kollegor, samtidigt som det är av stor vikt att du är självgående inom de projekt och arbetsuppgifter som du ansvarar för. Du är nytänkande, proaktiv, tar egna initiativ och är lösningsorienterad.

Urval och intervjuer sker löpande och skyndsamt, så skicka in din ansökan med CV redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Open chat
Chat With Us
Hej vill du komma i kontakt med oss?