unsplash-min

Ekonomiansvarig/CFO till kund. Valfritt om man vill jobba fr. Dubai och/eller Sverige!

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen går via oss på Soros men du kommer bli anställd direkt hos kunden.

Är du intresserad av ett omväxlande jobb med brett ansvar i ett spännande bolag där du får möjlighet att sätta egen prägel på din roll? Du kanske funderar på nästa kliv i karriären från operativ ekonomiansvarig till operativ och strategisk CFO som kommer sitta i ledningsgruppen? Välkommen i så fall att söka tjänsten!

Ditt uppdrag som ekonomiansvarig innebär att du har det övergripande ansvaret att vidareutveckla och fortsätta utforma ekonomifunktionen med allt vad det innebär gällande det operativa men även se över rutiner, processer och även ha det viktiga strategiska tänket.

Löpnade bokföring är outsourcad till en extern byrå.

Man får välja om man vill jobba fr. Sverige eller om man vill bo och jobb fr. Dubai. Moderbolaget är registrerat i Stockholm och man har två bolag till i andra länder. Det är meriterande om man har erfarenhet av att ha jobbat internationellt.

Dina ansvarsområden

  • Årsbokslut och årsredovisning
  • driva strategi-, budget- och prognosarbete
  • vara ett strategiskt och finansiellt bollplank till VD
  • Implementera processer för ekonomi
  • Kontakten mot bank, revisorer och övriga interna som externa intressenter
  • Förberedelser och rapportering till ledningsgruppen och styrelsen
  • Verksamhetsutveckling genom uppföljningar, kalkylmodeller, controlling och relevanta nyckeltal

Vi söker dig som…

Till rollen som Ekonomichef söker vi framförallt dig som är en prestigelös och engagerad person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få ta eget ansvar men inte räds för att kavla upp armarna och få saker gjorda i ett Start-Up bolag. Du är en hands-on doer och drivs av att vara en intraprenör.

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det viktigt att du har flerårig erfarenhet som senior redovisningsekonom, ekonomiansvarig eller CFO.

Vi tror att du har en högskoleutbildning eller motsvarande. Du har jobbat med E-handel och lagerredovisning.

Du kommer arbeta närmast/rapportera till VD:n.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Vanja Soro på telefonnummer: 070-4366660 eller via e-post: vanja.soro@sorosconsulting.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Open chat
Chat With Us
Hej vill du komma i kontakt med oss?