Junior controller till snabbväxande mjukvaruföretag

Är du i början av din karriär som controller? SE HIT och ta chansen till nästa steg!

Åt kund, ett snabbväxande mjukvaruföretag söker vi en junior controller som vill växa tillsammans med bolaget.

Från dag ett får du vara med på en spännande resa i ett framtidsbolag som expanderar internationellt. Du erbjuds möjlighet att växa in i en controller roll, bl.a. genom learning by doing.

Du är ödmjuk för din kunskap och har en enorm drivkraft att lära dig mer samt utvecklas i din roll som controller.  Är du intresserad och vill ha insikt i allt som rör ekonomi så finns det mycket att ta tag i. Utvecklingsmöjligheter hos kunden erbjuds och allt är möjligt men åt vilket håll utvecklingen går kommer även bero på dig. För rätt person kan det bli så att man inom ett par år växer in i en CFO roll. Allt är möjligt!

Du är prestigelös och räds inte för att kavla upp armarna och vara operativ där det behövs, högt som lågt inom ekonomi. En hel del administration kommer också förekomma.

Arbetsuppgifter

  • Avtalshantering
  • Licenshantering
  • Ta fram underlag för fakturering
  • Fakturera
  • Uppföljning
  • Budget och prognos
  • Likviditetsprognoser
  • Ta fram, analysera samt rapportera relevanta nyckeltal

Du har några års erfarenhet av att ha jobbat som controller och det är meriterande om du har förståelse för hur mjukvarubolag jobbar. Systemvana har du samt så är du en van användare av Excel.

Svenska och engelska talar du obehindrat och du har lätt för att kommunicera ekonomi även för icke ekonomer.

Du kommer vara en bollplank till bolagets VD och den enda ekonomen på bolaget. Löpande bokföring och redovisning är idag outsourcat till en redovisningsbyrå men i takt med att bolaget växer kommer även ekonomiavdelningen att växa och då finns  planer på att ta hem redovisningen.

Du är analytisk och gillar siffror. Vidare är du strukturerad och organiserad med förmågan att växla mellan olika typer av uppgifter och du ser fram emot att anta en bred roll med varierande arbetsuppgifter. 

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Vanja Soro på telefonnummer: 070-4366660 eller via e-post: vanja.soro@sorosconsulting.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Open chat
Chat With Us
Hej vill du komma i kontakt med oss?