Redovisningsekonom

Om företaget:

Vi söker för kunds räkning en ny medarbetare som kan börja arbeta omgående. Företaget arbetar med fastighetsutveckling och förvaltning, med fokus på bostadsrättsföreningar. De erbjuder ekonomisk och teknisk förvaltning samt kundtjänst med tillhörande tjänster. Företaget har sitt huvudkontor centralt i Stockholm och flera lokala förvaltningskontor i Sverige.

Om tjänsten:

Du kommer att ha ett kundansvar där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är kvartalsrapportering, budget- och bokslutsarbete. Utöver det ansvarar du över att lämna in deklarationer, hålla i budget och ekonomimöten samt vägleda och hjälpa dina kunder med deras ekonomifrågor. Löpande rådgivning är en viktig och stor del av arbetet.

Om dig:

För att trivas i rollen tror vi att du är strukturerad, flexibel och en drivande person som gillar att ta egna initiativ. Du har en god analytisk och kommunikativ förmåga och kan både tolka, samt kommunicera siffror på ett tydligt sätt till kunderna. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och att det ska kännas rätt för både dig och kunden, därför ser vi att rollen kan utformas efter både mer seniora ekonomer samt de som är mer juniora i branschen.

Vad vi erbjuder:

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete, med ett gott arbetsklimat och goda möjligheter till utveckling. Företaget har en ambitiös tillväxtplan, som medarbetare på den resan har du möjlighet att påverka både din egen men också företagets utveckling. Vi ser gärna att du på sikt engagerar dig och utvecklas inom områden som du finner intressanta. Arbetet utgår från ett huvudkontor centralt i Stockholm.

Företaget värnar om sina anställda och tycker om att göra saker tillsammans. När de anställda mår bra mår också företaget och kunderna bra. Företaget erbjuder bland annat företagsträning varannan vecka, friskvårdsbidrag och andra aktiviteter på regelbunden basis. Dessutom ordnas en årlig bonusresa för alla anställda.

Kvalifikationer:

Eftergymnasial ekonomiutbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Meriterande kvalifikationer:

-Tidigare erfarenhet av redovisning i bostadsrättsföreningar.

-Företaget arbetar främst i systemen Fortnox, Real, Rillion, Aprisa och Excel, så erfarenhet i något av dessa är meriterande, men inget krav.

Vilka är vi?

Soros consulting är ett snabbväxande rekryterings- och bemanningsbolag med säte centralt i Stockholm som just nu befinner sig i en expansiv fas. Vi har alltid sett till att ha mycket uppdrag i pipen och det har lagt grunden för vår snabba tillväxt. Nu letar vi efter ytterligare en skicklig redovisningsekonom till en av våra kunder.

Vi på Soros lyckas nå våra mål tack vare teamwork, flexibilitet och att vi är orädda. Vi är ett tajt team som tror på att alltid överträffa uppdragsgivarens förväntan. Häng med på vår resa!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Vanja Soro på telefonnummer: 070-4366660 eller via e-post: vanja.soro@sorosconsulting.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Open chat
Chat With Us
Hej vill du komma i kontakt med oss?