interim Kravanalytiker/ Processutvecklare till energibolag

Vi söker nu efter en erfaren och kvalificerad person för en ledande roll inom energibranschen. I denna position kommer du att behöva konsultstöd för att täcka upp inom områden som kravanalys och processanalys. I uppdraget ingår att analysera verksamhetsbehov, dokumentera dem i form av processkartor eller annan typ av dokumentation, skriva kravdokument, delta i diskussioner med utvecklare och annan personal kring krav, delta vid demos, stötta vid test, produktionssättning samt ansvara för uppföljning av krav/effekt av utveckling. Viss utbildning/genomgångar av nya arbetssätt eller systemfunktionalitet med kollegor, kan förekomma. Du kommer att behöva delta i generellt utvecklingsarbete på enheten såsom arbete med affärsplan, roadmaps för olika system samt utveckling av teamets arbetssätt.

Rollen som processutvecklare är bred och kan innefatta flera olika typer av arbetsuppgifter. Du förväntas arbeta med flera olika projekt/aktiviteter samtidigt tillsammans med kollegor från det egna teamet eller andra delar av företaget. Rollen är placerad i ett team bestående av processutvecklare, superanvändare, analytiker och RPA-utvecklare, 10-11 medarbetare. Teamet ansvarar för process- och verksamhetsutveckling inom enheten Anslutning där 50-60 personer arbetar, främst Anslutningsingenjörer med att ansluta kunder till företagets elnät.

Vi arbetar främst med utveckling av vårt verksamhetssystem WMS, men även vårt webbgränssnitt där samtliga ärenden anmäls. All utveckling är outsourcead och i den här rollen agerar du kravställare. Bra med erfarenhet från ServiceNow, SharePoint och av att skriva User Stories.

Som den ideala kandidaten har du gedigen erfarenhet av kravanalys och processanalys samt tidigare erfarenhet av självständigt driva ett antal krav/förbättringsaktiviteter i olika skeden. Du är självgående och gillar att följa uppsatta arbetssätt och processer. Du är orädd och framåt, du driver dig själv och har lätt för att ta kontakt med folk. Du är strukturerad, bra på att skapa ordning och tydlighet, både avseende dokumentation men också i kommunikation med intressenter. Du har lätt för att ta in mycket information och förstå komplexa verksamheter – förstå var fokus bör vara och vad som är viktigt för ditt uppdrag (se samband).

Gärna har du också erfarenhet av ARIS och RPA i någon form, samt tidigare erfarenhet av projektledning i någon form.

Urval och intervjuer sker löpande och skyndsamt, så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan! Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Vanja Soro på telefonnummer: 070-4366660 eller via

e-post: vanja.soro@sorosconsulting.se

Open chat
Chat With Us
Hej vill du komma i kontakt med oss?