Vi söker för kunds räkning dig som är flexibel och noggrann ekonomiassistent.

Som person är du noggrann, självständig och engagerad i att arbeta med breda åtaganden, högt som lågt.

Kunden expanderar och söker nu efter en driven ekonomiassistent. Det är en rekrytering direkt hos kund.

Som ekonomiassistent är din uppgift att stötta företagets ekonomichef i uppgifter så som fakturering, bokföring,  och andra uppgifter förenade med bolagets ekonomihantering. I företaget finns stora utvecklingsmöjligheter över tid och vi söker medarbetare som vill växa med företaget och som trivs med högt tempo.

Om dig

Som person är du självgående, målinriktad och driven. Du trivs bäst i en utmanande miljö med andra högpresterande personer som värdesätter hög etik och moral. Du är strukturerad och organiserad med förmågan att växla mellan olika typer av uppgifter. Du är också stresstålig och lösningsorienterad samt uppskattar även en sälj- och affärsinriktad företagskultur.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Open chat
Chat With Us
Hej vill du komma i kontakt med oss?