IT – Rekryterare till snabbväxande bolag

Vem letar vi efter?
Vi är på jakt efter den drivna, självgående och motiverade personer som älskar att lära sig nytt och inte stannar upp när motgångar möts. Du är en strukturerad doer som får jobbet gjort oavsett belastning. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och överträffa dig själv. Du älskar att ha kul på jobbet och bidra med energi till dina kollegor.
Din roll i laget

Som IT rekryterare kommer du att arbeta nära säljarna som löpande hittar nya uppdragsgivare. Du tar över stafettpinnen efter att säljaren är klar.
Därmed kommer du att ansvara för allt från ax till limpa. Från att ta kravprofil, searcha kandidater till att tillsätta kandidaten. I rollen kommer du att ha stort ansvar och förtroende att hitta rätt medarbetare. Vi som team ska överträffa företagets mål. Din åsikt och idéer kommer alltid att uppmärksammas för att vi ska kunna bli bättre.  


Vi tycker om dig som:

– Är självgående
– Kan driva flera parallella processer samtidigt
– Är nyfiken
– Är driven
– Är en peoples person

Vi tycker om dig lite extra som:

– Gillar att överträffa förväntningar

– Som ser lösningar där andra ser hinder
– Som har dokumenterade resultat som IT rekryterare sedan tidigare

Detaljer
Ort: Stockholm City
Omfattning: Heltid måndag – fredag 8-17
Lön: Marknadsmässig fast lön och provision

Vilka är vi?
Soros consulting är ett snabbväxande rekryterings- och bemanningsbolag med säte centralt  i Stockholm som just nu befinner sig i en expansiv fas. Vi har alltid sett till att ha mycket uppdrag i pipen och det har lagt grunden för vår snabba tillväxt. Nu letar vi efter ytterligare en skicklig rekryterare som brinner för att tillsätta rätt person på rätt plats.
Vi lyckas nå våra mål tack vare teamwork, flexibilitetet och att vi är orädda. Vi är ett tajt team som tror på att alltid överträffa uppdragsgivarens förväntan. Häng med på vår resa!

Open chat
Chat With Us
Hej vill du komma i kontakt med oss?