unsplash6

Redovisningsansvarig till ett börsnoterat bolag

Vi på Soros har fått i uppdrag att rekrytera en redovisningsansvarig åt ett spännande börsnoterat bolag.

Är du intresserad av ett omväxlande jobb med brett redovisningsansvar i ett spännande bolag med en familjär kultur där du får möjlighet att utvecklas i din roll? Du letar efter en arbetsplats där du kan utveckla din kompetens? Du kanske funderar på nästa kliv i karriären från operativ senior redovisningsekonom till redovisningsansvarig?

Välkommen i så fall att söka tjänsten!

Ditt uppdrag som redovisningsansvarig innebär att du har det övergripande ansvaret att vidareutveckla och fortsätta utforma ekonomifunktionen med allt vad det innebär gällande det operativa men även se över rutiner, processer och även ha det viktiga strategiska tänket. Den löpande redovisningen sköts av en redovisningsekonom och du kommer ha ett större och ett mer övergripande ansvar.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Leda och ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut och årsredovisningar
  • Sammanställa rapporter och analysera relevanta nyckeltal
  • Rapportera till olika delar av organisationen
  • Agera som ledare för övriga medarbetare
  • Breda kontaktytor internt som externt

Dina ansvarsområden

Årsbokslut och årsredovisning för 10 bolag, ax till limpa.

Vi söker dig som…

Vi söker dig som är en prestigelös och engagerad person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få ta eget ansvar men inte räds för att kavla upp armarna och få saker gjorda.

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det viktigt att du har flerårig erfarenhet som senior redovisningsekonom, minst 5 år.

Vi tror att du har en högskoleutbildning eller motsvarande. Det är mycket meriterande om du har jobbat med koncernkonsolideringar tidigare men inget krav. Erfarenhet av noterade bolag samt av Fortnox är också meriterande. Du har goda kunskaper i Officepaketet och i synnerhet Excel.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Natasha Arnborg på telefonnummer: 073-2442075 eller via e-post: natasha.arnborg@sorosconsulting.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Open chat
Chat With Us
Hej vill du komma i kontakt med oss?