Redovisningsansvarig sökes till internationell kund (direktrekrytering)

Har du flera års erfarenhet av redovisning och vill arbeta på ett internationellt framtidsbolag som aktivt jobbar med omfattande minskning av koldioxidutsläpp inom olika branscher? Då är detta tjänsten för dig!

Vår kund söker nu en redovisningsansvarig till deras verksamhet. De har tagit in ekonomi inhouse och behöver nu stärka upp ekonomiavdelningen med en kompetent, senior redovisningsekonom som har jobbat många år med liknande arbetsuppgifter och som är bokslutssjälvständig (ax till limpa). Du får möjlighet att arbeta inom ett expansivt företag med fokus på hållbarhet och du får en stor möjlighet till personlig och professionell utveckling.

I rollen kommer man att ansvara för redovisningen för 4 olika bolag. Man kommer även att få vara med och bygga upp samt utveckla ekonomiavdelningen och alla processer.

I din roll som redovisningsansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara ;

  • löpande bokföring
  • in- och utbetalningar
  • Kontoavstämningar
  • Månads-, kvartals-, och årsbokslut
  • Skattedeklaration
  • Förbereda rapporter och rapportera till moderbolag
  • Kontakt med revisorer

Även andra arbetsuppgifter förekommande på en ekonomiavdelning kan ingå.

VI söker dig som trivs i ett internationellt bolag där du får vara med och bygga upp din egna roll samt ekonomiavdelningen.  Vidare söker vi dig som är en prestigelös och engagerad person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få ta eget ansvar men inte räds för att kavla upp armarna och få saker gjorda. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det viktigt att du har flerårig erfarenhet som senior redovisningsekonom av kvalificerad redovisning, minst 5 år.

Det är meriterande om du tidigare har jobbat i ett internationellt bolag och använt dig av engelska som koncernspråk. Goda språkkunskaper i engelska och svenska är ett krav.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Vanja Soro på telefonnummer: 070-4366660 eller via e-post: vanja.soro@sorosconsulting.se

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Open chat
Chat With Us
Hej vill du komma i kontakt med oss?