Ekonomiassistent

Vi på Soros söker en engagerad Ekonomiassistent med erfarenhet av projektekonomi till vår kund inom energisektorn! Bolaget befinner sig mitt i energiomställningen och spelar en central roll i den pågående elektrifieringen av samhället. ⚡️🌍

Om tjänsten

Som Ekonomiassistent kommer du att stödja ekonomiavdelningen med fokus på projektekonomi. Du kommer att arbeta nära projektledare och ekonomichefer för att säkerställa noggrann budgetering, uppföljning och rapportering av projektens ekonomiska status.

Dina främsta ansvarsområden:

📊 Hantering av projektbudgetar och kostnadsuppföljning 🔍 Granskning och kontroll av projektfakturor 📄 Hantering av inkommande och utgående fakturor 📈 Stöd i ekonomiska analyser och rapporter 📅 Assistera vid månads- och årsbokslut 🤝 Samarbete med interna och externa intressenter för att säkerställa korrekt och effektiv projektredovisning

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av projektekonomi
  • Goda kunskaper i ekonomisystem och Excel
  • Förmåga att arbeta självständigt och i team
  • Noggrannhet och analytisk förmåga
  • Erfarenhet från energisektorn är meriterande

Vi erbjuder:

  • Möjlighet att vara en del av en spännande bransch i förändring
  • En dynamisk arbetsmiljö med kompetenta kollegor
  • Utvecklingsmöjligheter inom ekonomi och projektledning

Kontakta mig vid frågor: Vanja Soro 070-4366660🙌

Välkommen med din ansökan! 💼

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Chat With Us
Hej vill du komma i kontakt med oss?